Skip

Noutati

XXIII edition of the international

Activitate

Metamorfoza urbana

Membri

Title

Comunicare

32nd International Exhibition for

CleanTelligent Software

Webinar Invitation:
Make Your Cleaning
Company More Competitive

With over 900,000 cleaning companies in the United States alone, the janitorial/sanitation industry is full of competition. For your company to survive, you have to offer something that your competitors don't. And you have to communicate what it is!

Register now for our next webinar on March 9. Watch Bradley J. York, Director of Marketing at CleanTelligent Software, explain how you can help your business withstand the competition to survive and even thrive. If you are a cleaning business manager or owner, you won't want to miss this!

All registrants will receive a FREE e-book following the webinar.

Make Your Cleaning Company More Competitive
Thursday, March 9, 2017
9:00 AM PT / 10:00 AM MT / 11:00 AM CT / 12:00 PM ET
Duration: 30 minutes

Learn more about how to use technology to keep your business on the rise. Register now!

Parteneri

Venim in intampinarea dumneavoastra cu o platforma de afaceri, prin intermediul careia ne propunem sa conturam un ghid online al companiilor din industria de curatenie, locul de intalnire al profesionistilor din domeniu si o punte de legatura intre cerere si oferta. Inscrierea companiilor cu datele de baza (denumire, adresa, contact, obiect de activitate) si publicarea de anunturi cu caracter informativ (locuri de munca, colaborari, asocieri) in sectiunea dedicata oportunitatilor de afaceri este gratuita timp de 3 luni. Invitam utilizatorii care isi doresc promovarea afacerii prin intermediul platformei sa completeze toate campurile solicitate in Formularul de inscriere, astfel incat pagina companiei sa fie completa.

 

Noutati

Metamorfoza urbana

Moto:

Din bube, mucegaiuri si no...

Activitate/Evenimente

2017-03-17 14:20:31.

Vezi...

Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore...

Membri/Producatori

2017-03-10 15:41:17.

Vezi...

XXIII edition of the international exhibition for the cleaning industry

The largest international groups, industry-leading companies, and innovative solutions.

Fo...

Noutati/Industrie

2017-03-10 15:24:32.

Vezi...

Ne jucam si invatam

PRIETENUL SECRET-stabileste idealul de comunicare cu EUL TAU.

Copiii trebuie sa i...

Activitate/Evenimente

2017-03-10 13:16:15.

Vezi...

32nd International Exhibition for Fine and Speciality Chemicals

From 31st May to 1st June 2017 manufacturers, suppliers and distributers of fine and speciality c...

Comunicare/Presa

2017-03-08 12:36:55.

Vezi...

Despre noi

Misiunea noastra este aceea de a deschide oportunitati, de a elimina barierele prejudecatii, de a schimba mentalitati, de a intari puterea de a vedea frumosul in tot ce ne inconjoara. Constientizarea publica a contributiei industriei de curatenie atat pentru mediu cat si pentru economie, incurajarea si promovarea cresterii gradului de sanatate si igiena a standardelor generale de curatenie in sectorul public si privat.

PROMOVĂM INOVAȚIA, SUSȚINEM EDUCAȚIA !

inBusiness

IN Business – singura revista dedicata industriei de curatenie din Romania, o importanta sursa de informatii pentru manageri, antreprenori si profesionistii din toate sectoarele acestui domeniu. IN Business se inscrie in randul publicatiilor online de business specializat, cu distributie nationala gratuita prin direct mailing. Producatori, importatori, distribuitori si prestatorii de servicii din industria de curatenie au la dispozitie cel mai eficient canal de comunicare cu potentialii clienti. Proiectul este unic pe piata media locala prin continutul exclusiv, relevant pentru mediul de business specializat, dar si prin faptul ca ofera o privire de ansamblu asupra industriei de curatenie din Romania si a economiei in general. Materialele de specialitate si analizele publicate in paginile revistei IN Business vor explica si prezenta cei mai importanti indicatori ai mediului de business national si international, tendinte, inovatii, idei de afaceri si recomandari pentru investitii.

Newsletter

Dorim sa devenim o comunitate care lucrează împreună pentru a produce schimbari si a construi o lume mai durabila si sigura. Nu dorim sa va transmitem e-mailuri la intamplare sau sa folosim datele personale in alte scopuri fara permisiunea dumneavoastra, aveti posibilitatea sa va dezabonati in orice moment. Dorim sa va trimitem anunturi despre actiunile noastre si despre programele de studiu, oportunitati de afaceri sau orice informatie in contextul protectiei mediului pentru a lua masuri acasa sau in comunitate.