Sprijina cercetarea, educatia si formarea profesionala sau dezvoltarea unor programe din cadrul industriei romane de curatenie si igienizare. Ofera un forum accesibil tuturor prestatorilor de servicii de curatenie in vederea colaborarii si promovarii intereselor acestei ramuri industriale, printr-un schimb continuu de asistenta tehnica, profesionala, know-how, informatii si training. Contribuie la cresterea credibilitatii si prestigiului profesional al fiecarui membru, precum si a altor firme, in Romania, in conexiune cu accesul la practica de specialitate internationala.

Descarcă și completează formularul de sponsorizare

Creeaza noi oportunitati de afaceri in Romania, pe baze internationale, intretine un system informational integrat si organizeaza corpuri de specialisti capabili sa analizeze si sa ofere solutii pentru rezolvarea tuturor problemelor, realizeaza actiuni, lucrari, servicii sau proiecte de interes general in domeniul sigurantei ecologice a mediului, promoveaza echipamente si tehnologii noi in industria de curatenie.

Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit…

Acest lucru se poate realiza foarte simplu, prin completarea unui formular standard. Formularul este opțional și poate fi completat de orice persoană fizică care obține venituri din salarii, rezultatul fiind virarea, în contul organizației nonprofit, a unei sume reprezentând până la 2% din impozitul anual plătit pentru salariu. Astfel sustineti în mod direct activităţile noastre educative, culturale şi de protecţia mediului.

Voluntariat in proiectele b-AOPISCC…

Prin voluntariat va puteţi pune in valoare pasiunile, fie că este vorba de un talent artistic, activităţi în natură sau cunostinte pe care le puteti impartaşi cu drag si altora. Sustinem voluntariatul in randul tinerilor si ii incurajam sa ne scrie pe adresa office@b-aopiscc.ro.

Care este valoarea implicarii tale ?
Raport de activitate 2015 - 2016

Promovam inovatia, sustinem educatia!

SUNTEM ceea ce gândim și simțim, iar GÂNDURILE noastre sunt cu cele mai bune INTENȚII. Credem cu tărie că visul oricărui copil poate deveni realitate. Veniți alături de noi să CONSTRUIM împreună. Sprijinim copii și tineri talentați să își urmeze pasiunile, încurajându-i pas cu pas să-și atingă potențialul maxim prin educație, cultură, responsabilitate și respect. Ne place să credem că dăruim zâmbete și speranțe, că deschidem suflete și minți minunate, că multiplicăm fiecare strop de magie dăruit și schimbăm perspectivele. Este datoria noastră de oameni mari, pentru tot ce este frumos în jurul nostru!